Verzenden & retourneren
HOME / VERZENDEN & RETOURNEREN
Levering en leveringstermijn

Bij de bevestiging van de bestelling, kan de klant kiezen voor een levering aan een bepaald adres (woonplaats, arbeidsplaats of andere).

Welterusten zal zich naar best vermogen inspannen om de bestelling naar het opgegeven adres te sturen en dit tussen de 1 à 3 werkdagen na bevestiging van de bestelling (voor België). Tussen de 2 à 5 werkdagen voor het buitenland. De bestelling wordt verstuurd met DPD en aangeboden op werkdagen aan de geadresseerde of aan elke andere persoon die aanwezig is op dat adres. In geval van afwezigheid, zal de volgende dag het pakketje terug gratis aangeboden worden. Daarna is Welterusten gerechtigd om de overeenkomst te ontbinden. Daar zijn kosten aan verbonden.

De bestellingen kunnen alleen geleverd worden op adressen die gelegen zijn in België en Nederland.

Herroepingsrecht en retourmodaliteiten.

De klant heeft het recht om, binnen de 14 kalenderdagen te rekenen vanaf de dag volgend op de dag van levering van het product, Welterusten op de hoogte te stellen dat hij gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht, zonder dat hij daarvoor een schadevergoeding moet betalen, en zonder dat hij daarvoor een reden moet opgeven.

Het herroepingsrecht voor geleverde producten is slechts geldig voor zover het product ook daadwerkelijk teruggestuurd wordt binnen de 14 kalenderdagen te rekenen vanaf de dag volgend op de dag van levering van het product. Het herroepen product moet teruggestuurd worden in nieuwe toestand, in zijn oorspronkelijke verpakking, in perfecte staat, ongeopende verpakking, ongebruikt en onbeslapen. Elke retour waarvan de afzender niet kan geïdentificeerd worden, zal geweigerd worden. Wanneer het gaat om een gepersonaliseerd of op maat gemaakt product dan kunnen we dat product niet in retour nemen.

Wij hechten belang aan bovenstaande voorwaarden omdat de producten die we aanbieden van persoonlijke aard zijn. Zo kunnen we beddengoed of dekbedden niet meer verkopen als ze al gebruikt zijn door iemand anders. Je begrijpt dat deze gedachte niet echt fijn is voor andere klanten.

Deze voorwaarden gelden natuurlijk niet als je een gegronde klacht hebt over het product die onder de wettelijke garantie of bijkomende garanties van Welterusten valt. Wij zullen je order annuleren van zodra je ons hebt laten weten dat je de verkoopovereenkomst wil verbreken. Als je de goederen al ontvangen hebt, moet je ze retourneren. Daarbij zijn de kosten voor uw rekening. Wanneer wij de goederen in ontvangst hebben genomen hebben, storten we het volledige bedrag binnen de 30 dagen op je rekening terug.

Zodra de 14 kalenderdagen verstreken zijn, is Welterusten niet meer in staat om de retour te aanvaarden.

De retour moet verstuurd worden naar het volgend adres:

Welterusten
Rechtstraat 266
9160 LOKEREN
België

De kosten en risico’s verbonden aan de retourverzending vallen ten laste van de klant.

De terugbetaling van de aankoop zal gebeuren binnen de 30 kalenderdagen na ontvangst van de retour door Welterusten. Op voorwaarde dat alle voorwaarden zoals hierboven beschreven strikt voldaan zijn. Het bedrag dat terugbetaald wordt zal in elk geval nooit groter zijn dan het door de klant effectief betaalde bedrag.